04.06.2023 1:34

Noul Opel Astra impresionează prin performanțe mai bune în ceea ce privește costurile totale de operare

Noul Opel Astra impresionează prin performanțe mai bune în ceea ce privește costurile totale de operare

Rüsselsheim. Noul Opel Astra stabilește standardul în ceea ce privește eficiența, designul și conectivitate la tehnologii avansate - și, prin urmare, în ceea ce privește costurile totale de operare. Pentru a profita pe deplin de aceste puncte forte ale mărcii, inginerii Opel țin întotdeauna cont de următoarele priorități în timpul procesului de dezvoltare: cererea de consum redus de combustibil, costuri mai mici de operare, întreținere și reparații și valoare reziduală ridicată în cazul revânzării datorită produsului ridicat. calitate. Astfel, noul Astra (http://www.opelbook.ru/ro/astra) reușește să-și depășească concurenții în ceea ce privește costurile totale de exploatare (TCO).

Argumente suplimentare în favoarea noului Astra: cumpărătorii Astra pot economisi în jur de 5.000 de euro în comparație cu cumpărătorii de mașini compacte oferite de producătorii premium. Noul model Opel complet echipat oferă faruri cu matrice IntelliLux LED®, sistem de infotainment IntelliLink de ultimă generație, conexiune personală Opel OnStar și asistent de service cu hotspot Wi-Fi puternic pentru șapte dispozitive, scaune ergonomice cu funcție de masaj și asistență pentru șofer. Sunt oferite sisteme.cu aproximativ 1.500 de euro mai ieftin decât versiunea de bază și destul de modest echipată a unor concurenți, este o modalitate de a economisi bani în stil Astra.

Noua Astra a fost creată din proverbiala „hârtie albă”. Acest lucru este exprimat în fiecare detaliu. Calitatea, designul și rentabilitatea sunt la un nivel extrem de ridicat, în timp ce motoarele moderne și manopera de înaltă calitate vorbesc de la sine. Cu aceste calități, Astra stabilește noi standarde în segmentul mașinilor compacte și ar trebui să devină și mai populară în rândul clienților săi, în special al managerilor de flote corporative”, spune Jurgen Keller (Executive Sales, Marketing and Aftersales Opel, Germania).

Managementul costurilor à la Astra: inteligent și practic

Nu există mașină compactă mai ecologică și mai economică decât noul Astra. Combinația de design modern și ușor - în funcție de versiune, noul Astra cântărește cu până la 200 kg mai puțin decât modelul actual - aerodinamică excepțională (Cd = 0,285) și motoarele din aluminiu cu emisii Euro 6 ajută noul Astra să atingă un nivel foarte ridicat. rezultate. rezultate impresionante. Echipat cu un motor 1.6 CDTI cu 81 kW / 110 CP. în versiunea cu cinci uși, consumă în medie 3,4 litri de motorină la 100 de kilometri (90 de grame de CO2 pe kilometru). Iar motorul turbo ECOTEC 1.0 pe benzină, cuplat cu transmisia Easytronic 3.0, este unul dintre cele mai performante în acest sens, emițând doar 96 de grame de CO2 pe kilometru.

Astra obține rezultate excelente și în ceea ce privește intervalele de service. Intervalul de service de 30.000 de kilometri este cel mai lung din segment și este extrem de important pentru flotele corporative sau clienții care călătoresc mult. Condițiile de asigurare favorabile - noul Astra se află în aceeași categorie accesibilă ca și modelul actual - sunt, de asemenea, importante atunci când vine vorba de cheltuielile bugetare. Sub motto-ul „o dimensiune mai mică”, Opel este, de asemenea, economic în ceea ce privește costurile pentru clienții privați și corporativi. Dotarea standard include jante de 15 inchi cu anvelope de 195/65 R15 și roți de 16 inchi cu anvelope de 205/55 R16. În comparație cu predecesorul său, aceasta economisește până la 47 de euro la schimbarea anvelopei.

Inginerii care au proiectat Astra au luat în considerare factori precum întreținerea și reparațiile încă de la început. Din acest motiv, Opel are deja în stoc componente refabricate, inclusiv piese de schimb importante precum chiulasele, transmisiile, alternatoarele, etrierele de frână, pompele de combustibil de înaltă presiune și filtrele de particule. Toate aceste piese îndeplinesc noile standarde înalte de calitate și tehnologie ale Opel, reducând în același timp costurile de întreținere cu 30-40%.

Vacanță pentru profesioniști: valoare reziduală excepțională

În timp ce Astra este deja un vehicul de flotă corporativă extrem de popular, o nouă generație de mașini compacte pare să-și sporească atractivitatea. Bestsellerul atinge un nivel excepțional de calitate datorită metodelor moderne de producție și materialelor de înaltă calitate - factori importanți în determinarea costurilor totale de operare. Valoarea reziduală proiectată a noului model este, în medie, cu cinci procente mai mare decât cea a modelului anterior. Pentru versiunea 1.6 CDTI Business cu 81 kW / 110 CP. această cifră ajunge la 10,9 la sută după trei ani și un kilometraj de 90.000 de kilometri, economisind proprietarului 3.188 de euro.

Noul Astra cu motor de 92 kW / 125 CP 1.4 Sistemul ECOTEC Direct Injection Turbo demonstrează capacități similare. După 5 ani și 100.000 de kilometri, valoarea reziduală estimată este cu 7,1% mai mare decât un model comparabil din generația anterioară. Fondurile economisite în acest fel se ridică la 2.984 de euro. Astra 1.4 ECOTEC Business este, de asemenea, un exemplu în ceea ce privește consumul de combustibil. Motorul pe benzină cu injecție directă consumă 4,9 litri la 100 de kilometri, ceea ce echivalează cu 114 grame de CO2 pe kilometru.

http://www.opelbook.ru/ro/astra/H - manual online pentru auto-întreținere și reparare a celei de-a treia generații Opel Astra (H).

Играть в новые игровые автоматы может каждый Полная проверка поддержанного авто перед покупкой Займы без подписки: Новый взгляд на финансовые возможности Срочный выкуп битых автомобилей в Харькове Качественные запчасти для автомобиля

Лента новостей